TNG

St1 söker medarbetare till Kundservice

Brinner du för att jobba med kundservice? St1 i Stockholm söker nu en erfaren medarbetare till kundservice, sök redan idag!

Uppdragsgivare St1
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2018-08-11
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Brinner du för att jobba med kundservice? St1 i Stockholm söker nu en erfaren medarbetare till kundservice, sök redan idag!

Vill du bli en del av Sveriges modernaste energibolag? Vill du jobba med kundservice hos St1 ett energibolag som både vill och kan göra skillnad? Nu söker vi medarbetare till en roll inom kundtjänst hos St1 i Stockholm. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är en möjlighet att bli en del av en platt och välkomnande organisation där arbetsglädje och samarbete står högt på agendan. I rollen som kundtjänstmedarbetare hos St1 kommer du ha möjlighet att vara med och påverka samt förändra organisationen i olika riktningar. Du blir en del av ett härligt och sammansvetsat team som tillsammans arbetar mot den svenska marknaden.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Besvara inkommande telefonsamtal och e-post främst från företagskunder men även från privatkunder
Kortadministration kopplat till exempelvis ansökan av kort samt spärrning av kort
Fakturafrågor
Ringa utgående välkomstsamtal till nya kunder
Supportera personal på bemannande stationer gällande kort och terminalfrågor

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att bli en del av en nordisk kundtjänst som består av tre team som tillsammans servar privat- och företagskunder i Sverige, Norge och Finland. Arbetet är på heltid och arbetstiderna är vardagar 07.50-16:30. Kontoret är placerat i mycket trevliga och ljusa lokaler i centrala Sundbyberg, med närhet till service och goda kommunikationer. Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och beräknas att pågå 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas väl i rollen som kundservicemedarbetare ser vi att du har mycket god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från kundtjänst, support eller annat serviceyrke. Vi söker dig som är driven och självgående i din roll. Du får gärna vara nyfiken samt ha motivationen och viljan att fortsätta lära och utvecklas. Vi ser också gärna att du är intresserad av nya innovativa lösningar och vill vara med och driva utvecklingen av våra befintliga processer och rutiner. Krav för tjänsten är att du talar och skriver obehindrat på svenska samt att du som söker har som lägst gymnasieutbildning. Det är starkt meriterande om du har god systemvana samt tidigare erfarenhet från arbete med affärssystem och CRM system. Som person har du ett starkt kundfokus, trivs att arbeta i team och är tydlig i både muntlig och skriftlig kommunikation. Utöver detta tycker du om problemlösning och brinner för att leverera service i världsklass.

St1

St1

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöfrågan är ständigt prioriterad hos oss och målet är att utveckla och erbjuda förnybara bränslen som har mindre miljöpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på avfall. Koncernen har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland och ett i Sverige, ett raffinaderi i Göteborg och 1.500 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Koncernen har cirka 700 anställda. Besök gärna vår hemsida, www.st1.se, för mer information.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare St1
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-11
Pernilla Ek
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Löfströms allé 5, Sundbyberg


map

Andra jobb som kanske passar dig