TNG
Strategisk bemanningsplanerare till Green Cargo

Strategisk bemanningsplanerare till Green Cargo

Ansvarstagande och självgående strategisk bemanningsplanerare sökes till Green Cargo. Placeringsort valfritt i Mellansverige.

Arbetsgivare Green Cargo AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-11
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Jobba hemma Jobba hemma
Eva Sahlin
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Ansvarstagande och självgående strategisk bemanningsplanerare sökes till Green Cargo. Placeringsort valfritt i Mellansverige.

Har du erfarenhet av långsiktig personalplanering och framtagande av effektiva logistiklösningar? Kanske har du erfarenhet från annan tillståndsstyrd verksamhet, till exempel crew-planning i flygindustrin? Perfekt! Då kan du vara strategen vi söker till Green Cargo.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag helt rätt i tiden och du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor där du får en roll med stort eget ansvar.

Möjlighet att arbeta hemifrån finns och planeras i samråd inom avdelningen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som strategisk bemanningsplanerare sitter du på en viktig roll i att skapa grunderna för en säker, punktlig och lönsam produktion som infriar kundlöftet. Du gör detta genom att från den fastställda tågplanen skapa och optimera personalturer och resursplaner för samtliga lokförare och bangårdspersonal i Green Cargos produktion, med hänsyn tagen till arbetsmiljö, arbetstagarens önskemål och kostnadseffektivitet enligt gällande avtalsregler och med fokus på Green Cargos övergripande mål.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa och anpassa månadsplaner varje månad för input till schemaläggningen.
  • Delta i det övergripande planeringsarbetet för att uppnå en långsiktigt resurseffektiv nätverkslösning.
  • Arbeta med framtagande av underlag till personaldimensionering från 2 år ner till en månadsplan för lokförare och stationär personal för att uppnå säker, stabil och kostnadseffektiv produktion, ansvara för sammanställning av dimensionering, utföra och analysera scenariokörningar i personalplaneringssystemet.
  • Bidra med framtagandet av frånvaro och utbildningsplanering från 24 månader framåt ner till kommande planeringsperiod för lokförare och stationär personal för att uppnå en stabil resurstillgång.
  • Bidra med input vid nya affärer/upplägg. Dokumentera hur förändringar i produktionsplanen påverkar resursåtgången
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att säkerställa att produktionsplanen håller vårt kundlöfte krävs också att du har ett nära samarbete med andra enheter på avdelningen samt andra avdelningar inom Green Cargo.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har en akademisk examen med relevans för tjänsten eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig. För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande är kunskaper om kollektivavtal och arbetsrätt samt erfarenhet av arbete i någon typ av personalplaneringssystem.

Som person har du en förmåga att se helheten i komplexa system och har en stark utvecklad logisk förmåga. Du är noggrann, ansvarstagande, självgående och har ett högt säkerhetstänk.

Green Cargo AB

Green Cargo AB

Green Cargo är en hållbar logistikpartner och en viktig del av skandinaviskt näringsliv. Över 95 procent av vårt transportarbete sker med eltåg där klimatpåverkan är mycket nära noll. Varje dygn kör vi 400 godståg och ersätter dagligen runt 8 500 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi närmare 300 platser i Sverige, Norge och Danmark och med partners når vi hela Europa. Green Cargo ägs av svenska staten. Vi transporterar 21 miljoner ton gods, har 1 800 anställda och en årsomsättning på drygt 4 miljarder SEK (2020). www.greencargo.com

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Green Cargo AB
Arbetsgivare Green Cargo AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-02-11
Eva Sahlin
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Placering

Kraftvärmegatan 2, Hallsberg

Räkna ut avståndet till jobbet

Andra jobb som kanske passar dig