TNG

Supporttekniker till IT-desk i Solna, Stockholm

Just nu söker vi efter dig som vill jobba i en modern IT-support och som brinner för service, ny teknik och molnlösningar!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-22
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Hendrik Christiansson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Just nu söker vi efter dig som vill jobba i en modern IT-support och som brinner för service, ny teknik och molnlösningar!

Här kommer du verka i en teknisk innovativ miljö, där du kommer jobba med både Office365 och Azure. Du blir en del av ett duktigt team i servicedesken inom en IT-support som verkligen satsar på att ligga i framkant.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer komma till en välfungerande och sammansvetsad grupp där dina kollegor har jobbat cirka 2-6 år och kommer hjälpa dig under introduktionen. Din blivande chef har dels arbetat länge på bolaget men även jobbat som supporttekniker tidigare i karriären och vet vad som behövs för att du ska kunna göra ett bra jobb.

Eftersom bolaget valt att slå ihop 1st och 2nd line så kommer jobbet vara mer varierat än det vanligtvis är på andra IT-avdelningar. Bolaget ligger dessutom i framkant när det gäller den tekniska utvecklingen. Det används ofta av Microsoft själva som ett bra exempel på hur man använder Microsofts produkter på bästa sätt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ta emot varierande ärenden i företagets servicedesk.
  • 1st / 2nd line-ärenden.
  • Supportera inom Win7, Win10, Office365, molnlösningar och applikationer.
  • Arbeta i servicedesken, samt även möjlighet till onsite-uppdrag.
  • Ha en nära dialog med leverantörer, tekniker och användare.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att arbeta på ett stort företag inom bygg och fastighetsbranschen. Kontoret ligger i Solna strax norr om Stockholm, där du kommer vara en del av ett team om 12 tekniker som har hand om supporten, driften och utvecklingen. Du kommer ibland erbjudas att åka ut runt om i Sverige för att avhjälpa problemen på plats och kommer då övernatta i olika delar av landet.

Detta är ett löpande konsultuppdrag, vilket innebär det inte finns något slutdatum och du kommer vara anställd hos TNG. Tjänsten börjar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du som har ett stort intresse för teknik och som brinner för en bra användarupplevelse och service kommer trivas här. Vi ser gärna också att du drivs av att samarbeta med andra som delar ditt intresse för ny teknik, där ni tillsammans kommer löser utmanande problem i både desken och On-site.

Vi ser också gärna att du har:

  • Minst 1 års erfarenhet inom IT-support (1st/2nd line).
  • Kunskap inom Windows 7 och Windows 10.
  • Övergripande kunskap inom servrar, nätverk och applikationer.
  • Förståelse för molntjänster som Office365 eller liknande.

Då du primärt kommer ha kontakt med intressenter på den svenska marknaden är det ett krav att du talar och skriver obehindrat på svenska, samt att du känner dig trygg i engelska.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-08-22
Hendrik Christiansson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet


Solna, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig