Sök

Systemspecialist för Workday till Fazer

Ansvarsfull HR-systemspecialist sökes till Fazer i Stadshagen.

Arbetsgivare Fazer
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-08
6 v semester 6 v semester
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Lunchförmån Lunchförmån
Friskvård Friskvård
Sinisa Strbac
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Ansvarsfull HR-systemspecialist sökes till Fazer i Stadshagen.

Har du erfarenhet av HR och är intresserad av hur affärssystem fungerar och drivs? Då kan tjänsten som HR-systemspecialist på Fazer vara rätt för dig.
Du får chansen att kombinera din kunskap inom IT-system med HR och arbetar med att ge support, service och utbildning till dina kollegor.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du har förmodligen koll på Fazers produkter, troligen har du några av dem hemma och köper flera av dem varje gång du handlar mat. Kanske har du även varit på någon av Fazers 200 restauranger och ätit god mat?

Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Som HR-systemadministratör(specialist) kommer du att tillhöra en större HR-avdelning där du tillsammans med några av kollegorna ansvarar för affärssystemen, Workday(HR) och Timeplan(tidrapportering). 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Alla Fazers chefer använder dagligen HR-systemet Workday och bemanningssystemet Timeplan. Dessa system arbetar du med att ge systemsupport för samt med att besvara arbetsrättsliga frågor och förse användarna med rapporter och statistik. Det är HR-systemet Workday som är master för övriga system. Du rapporterar till chef för HR-systemsupporten och arbetar nära tillsammans med två erfarna kollegor som också är HR-systemspecialister.

Du är en viktig del av Fazer Food Services HR-team som består av nio personer

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt och placering på Fazers kontor i Stadshagen, Stockholm.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för tjänsten vill vi att du har god erfarenhet av hantering av HR-system, samt kan självständigt ansvara för ärendehantering. 

Du måste ha arbetat i Workday och/eller Timeplan tidigare. Det är ett krav att du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift och har mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel. 

Som person är du är självgående, ansvarstagande och serviceinriktad. Vi söker dig som är lösningsorienterad och som har ett organiserat och strukturerat arbetssätt. För att trivas i rollen är det även viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Fazer

Fazer

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Fazer
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-07-08
Sinisa Strbac
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet


Lindhagensgatan 120, Stockholm


map

Andra jobb som kanske passar dig