TNG
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

IT-support Specialist till Hilding Anders

IT-Supportspecialist till Hilding Anders International AB i Malmö

Arbetsgivare Hilding Anders International
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
Centralt kontor Centralt kontor
Flextid Flextid
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Lovisa Wang-Larsen
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

IT-Supportspecialist till Hilding Anders International AB i Malmö

Brinner du för teknik och är redo att utvecklas i en serviceorienterad IT-roll där du får ha mycket kontakt med andra människor i en internationell organisation? Då är detta rollen för dig. Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Hilding Anders erbjuds du nu möjligheten att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor. Företaget satsar och du kommer i din nya roll att vara tekniskt operativ såväl som delaktig i planerande och genomförande av flera spännande IT-projekt. Välkommen att bli en del av ett kompetent team i ett internationellt och gemytligt företag med stor trovärdighet, stark framtidstro och högt tempo.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Dina arbetsdagar som Supportspecialist ser oftast olika ut och kan innebära såväl användarsupport och problemlösning som implementering av nya system.
  • I dina arbetsuppgifter ingår bland annat installation, drift, underhåll, användarstöd, felavhjälpning och vidareutveckling av IT-miljön som består av nätverk, servrar, användardatorer, skrivare med mera.
  • Du kommer även att arbeta som IT-resurs i interna IT-projekt. En del resor kommer att förekomma.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hilding Anders IT miljö i andra länder driftas av externa parter men din hjälp kan komma att behövas på plats vilket gör att resor kan förekomma.

På Hilding Anders har man ett starkt friskvårdstänk och gör mycket för att främja detta genom att vara aktiva tillsammans och deltager i olika evenemang. Man ser gärna att du delar intresset kring en aktiv livsstil.

Du rapporterar till IT/IS Manager.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som IT-Supportspecialist har du breda IT-kunskaper och erfarenhet av IT-baserade system. Du är van vid att arbeta självständigt och har tidigare haft ansvar för delar av IT-området i ett företag. Du har erfarenhet av att lösa IT-problem och har arbetat med användarstöd och ser det som en självklarhet att leverera god service.

Du har relevant utbildning inom området eller motsvarande yrkeserfarenhet och certifieringar.

Hilding Anders International

Hilding Anders International

Hilding Anders Bedding & Mattress Group is the leading bed manufacturer in Europe and Asia, with headquarters in Malmö, Sweden. What started as a family business in 1939, has grown into a company with 9,000 colleagues in over 40 countries. Through selected brands and private label concepts, we’re able to offer beds and mattresses for all needs, and bring a good night’s sleep to people around the world.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare Hilding Anders International
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-04-12
Lovisa Wang-Larsen
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet


Neptunigatan 1, Malmö


map

Andra jobb som kanske passar dig